• BOTIGUES ONLINE

E-commerce: Botigues virtuals, comerç electrònic

L'èxit de la seva botiga virtual passa per cuidar al detall tant els seus processos com el seu desenvolupament. És per això que el disseny de tota botiga online, ha d'anar acompanyat d'una sòlida estratègia de Marketing centrada en la captació de nous clients. A Dygicom no només garantim l'anterior sinó que li guiarem en tot moment en la direcció adequada per confeccionar la millor campanya de publicitat.


Oferim una solució de botiga online integral per poder oferir tots els seus productes, i ho farem assegurant un maneig senzill i amb totes les prestacions imaginables que el seu comerç en línia pugui necessitar.


Les nostres solucions personalitzades de botiga en línia o comerç electrònic, li permetran un total control i maneig sense necessitat de coneixements de programació o disseny web, a través de senzills i còmodes panells de gestió ideats específicament per a això.


Podrà posar-se a treballar immediatament, nosaltres cuidarem tots els detalls, adaptant la imatge de la seva empresa a la botiga en línia, i configurant de manera immediata qualsevol aplicació que pugui necessitar.

Obtindrà un immillorable posicionament en un mercat sense fronteres, podent vendre els seus productes arreu del món. Qualsevol visitant es convertirà en un potencial client de la nostra botiga virtual ja que tots disposem de PC, Mòbil, Tablet o TV.Serveis relacionats amb Botigues virtual:


® Disseny Web DYGICOM - Reus - Tarragona - Barcelona Tel. 647 954 265info@dygicom.comAvís legal - Mapa Web