• Blogs corporatius


Disseny de Blocs corporatius

En Dygicom dissenyem el seu bloc corporatiu, professional o personal. És una eina comunicativa on el contingut és la base i l'usuari el centre de la participació, ja que el principal objectiu dels blocs corporatius és comunicar de forma periòdica fomentant la participació activa del client, així com ser un eficaç canal d'entrada de visites a les nostres pàgines web o qualsevol producte de la nostra botiga online.


El bloc de la seva empresa, li permetrà comunicar-se "impersonalment" amb els seus clients, informant-los de les notícies que vostè cregui convenients, dels seus productes i els seus serveis, mantenint un contacte proper amb cada un d'ells, i oferint el valor afegit d'una publicitat adaptada específicament per a això.


Per posar en marxa el seu bloc, ens trobem a l'avantguarda en l'ús de Responsive Design, un sistema de gestió de continguts que integra les últimes tecnologies i innovacions capaces d'adaptar-se a qualsevol resolució de pantalles, incloent tot tipus de Smartphone i Tablet.


® Disseny Web DYGICOM - Reus - Tarragona - Barcelona Tel. 647 954 265info@dygicom.comAvís legal - Mapa Web