• Disseny Landing pages

Disseny Web - landing pages o pàgines d'aterratge


Les "landing pages" o pàgines d'aterratge són el complement necessari per a tota campanya de publicitat en línia sigui quin sigui l'entorn en què es duguin a terme (Google Adwords, Yahoo Publisher, o qualsevol altra basada en banners o enllaços de text) .


Són pàgines addicionals al seu lloc web, especialment dissenyades per tal d'incrementar les vendes del producte o servei anunciat, ja que es dediquen en exclusiva a això i ho fan reforçant amb més presència i visibilitat que la pròpia web principal, i sense cap altra informació que pugui distreure l'atenció o l'interès del potencial client.


Quan des de la publicitat s'adreça dels usuaris cap a la home page o pàgina principal del lloc, aquests inverteixen més temps en el lloc web i visiten més pàgines però molts d'ells abandonen la web sense haver completat les tasques que havíem previst per a ells o sense haver localitzat el producte que ens interessa promocionar.


Si, per contra se'ls dirigeix ​​a landing pages relacionades directament amb l'anunci que els va atraure, els usuaris realitzen visites més curtes però els ratis de conversió (descarregar o demanar informació, marcar com a favorites o realitzar una compra) sempre resulten ser superiors a els que s'aconsegueixen dirigint a pàgines generals.® Disseny Web DYGICOM - Reus - Tarragona - Barcelona Tel. 647 954 265info@dygicom.comAvís legal - Mapa Web