• Mantenimient Web

Manteniment de pàgines web:

Els nostres serveis de manteniment web són totalment fets a mida de cada client. Aquests serveis consten de quatre àrees principals:

Manteniment de continguts: És clau per a l'èxit de qualsevol projecte web. Sense continguts renovats i al dia, les pàgines web perden interès i la confiança en la seva imatge es deteriora davant dels seus usuaris. Des de Dygicom assegurem una actualització ininterrompuda i constant, potenciant i consolidant la seva imatge i força de venda.

Manteniment tècnic Web:Garantim la immediata solució a tot problema que pugui sorgir a nivell tècnic, amb absolut compromís de rapidesa i satisfacció, en qualsevol actuació realitzada i sobre qualsevol cercador i llenguatge emprat.

Manteniment publicitari i Màrqueting: Gestionem la seva reputació online perquè aquesta es vaig situar molt per sobre de la seva possible competència. Realitzem el monitoratge i analitzem diàriament la percepció i evolució que la seva reputació com a marca adquireix al web.

Manteniment de Xarxes Socials: Ens trobem darrere de cada client, realitzant un continu seguiment de les accions que realitzi en xarxes socials, gestionando.conjuntamente tant els continguts com les campanyes a Facebook, twitter, Google+, Linkedin, etc. .® Disseny Web DYGICOM - Reus - Tarragona - Barcelona Tel. 647 954 265info@dygicom.comAvís legal - Mapa Web