Avis legal Dygicom:


Dades fiscals

  • Titular: DYGICOM
  • Dirección: Av països Catalans 47
  • Teléfono: (34) 647 954 265

Marca registra: Número de registro: 2876500

Protecció de dades                  
                

Les dades de caràcter personal que es recullen a través de la nostra pàgina web, únicament són utilitzades a efectes de prestar els serveis sol · licitats així com procedir a la facturació dels mateixos. Les seves dades seran ubicades en fitxers titularitat de DYGICOM SOLUCIONS MULTIMÈDIA a efectes de facturació i seran arxivades pel període de temps legalment necessari. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a DYGICOM SOLUCIONS MULTIMÈDIA a Av països Catalans 47, 43202 Reus, Tarragona.
                

Propietat intel·lectual i responsabilitat dels continguts  

Queda prohibit qualsevol ús de tots els continguts de la pàgina web, textos, disseny i codi font, sense l'autorització expressa del seu titular. Qualsevol ús no permès serà degudament perseguit pels legítims propietaris.


                

El titular de la pàgina web no es fa responsable dels continguts als que es dirigeixen els enllaços ubicats en aquesta.             
                

Ús de galetes         

El web de DYGICOM SOLUCIONS MULTIMÈDIA utilitza cookies de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres web, accepten l'ús que fem d'elles. Poden canviar la configuració de cookies en qualsevol moment que ho desitgin.

                 
Disputa

Aquest lloc web i aquesta política de privacitat es regiran i interpretaran d'acord amb les lleis d'Espanya. Qualsevol disputa estarà subjecta a la jurisdicció exclusiva del tribunal competent a Reus, Tarragona, Espanya.

® Disseny Web DYGICOM - Reus - Tarragona - Barcelona Tel. 647 954 265info@dygicom.comAvís legal - Mapa Web