• Consultoria estratègica Web


Consultoria estratègica per a internet


Per generar un veritable volum de negoci a Internet, ha de potenciar la visibilitat de la seva imatge de marca a la web, i ho ha de fer destacant molt per sobre de la resta de competidors. Això requereix d'una acurada estratègia que no només tindrà en compte aspectes de disseny web, sinó que elaborarà al detall campanyes de Marketing online i posicionament permetent situar la seva marca en un estat de lideratge sobre la seva competència.


A Dygicom som especialistes en projectes de Consultoria Web. Tenim una dilatada experiència que ens permet garantir donar la millor forma i resposta a les necessitats de cada client, materialitzant les seves idees en projectes reals d'èxit.


Definint l'Estratègia de Marketing Online:

El primer pas consistirà en avaluar la imatge de marca de la seva empresa, els objectius que s'havien d'aconseguir, els valors que es volen transmetre, els usuaris als quals es dirigirà ... i tot això amb el compromís de definir una sòlida estratègia sobre la qual treballarà el nostre equip de creatius i professionals web.


Però no ens quedem en el purament estètic, generarem dissenys de pàgines web que incitin a l'acció. I ho farem de manera real i efectiva.


Combinem creativitat i enginy amb una acurada planificació del projecte des de la perspectiva del Marketing en línia, per desenvolupar missatges que truquin a l'acció aconseguint tots els resultats esperats.


El nostre equip de consultoria web està integrat pels millors dissenyadors i especialistes en Marketing, que estaran a la seva disposició aplicant les últimes tendències en disseny gràfic sense perdre de vista l'objectiu principal: generar usuaris i convertir-los en clients fidels.


® Disseny Web DYGICOM - Reus - Tarragona - Barcelona Tel. 647 954 265info@dygicom.comAvís legal - Mapa Web