• Campanyes gogole adwords


Campanyes de publicitat (SEM / PCC) rendibles.


El pagament per clic (PPC) és una variant de campanya de Marketing en línia que li permet tenir presència en cercadors, blogs, portals o xarxes socials, mitjançant la compra prèvia de paraules clau.


A Dygicom, desenvolupem sòlides campanyes de publicitat de pagament per clic, perquè també des d'aquesta via rebi veritable trànsit de qualitat i rendibilitzi al màxim la seva inversió en els cercadors.


I ho fem sempre al costat del nostre client, consensuant el pressupost que vulgueu invertir en la seva publicitat, ja que el veritablement important és obtenir els resultats pretesos, rendibilitzant la inversió i garantint la captació de nous clients, augmentant sempre la quota de mercat.


De qualsevol manera, des Dygicom desenvolupem prèviament una completa consultoria estratègica del Marketing en línia de la seva empresa, on estudiarem les seves necessitats abans d'iniciar cap inversió. D'aquesta manera, podrem garantir les accions més idònies perquè la seva empresa arribi a una posició de domini i lideratge a la web.


® Disseny Web DYGICOM - Reus - Tarragona - Barcelona Tel. 647 954 265info@dygicom.comAvís legal - Mapa Web