• Posicionamient Web


Posicionamient Web (SEO)

Actualment a Espanya, Google acapara el 97% de totes les cerques que qualsevol usuari fa a la xarxa. No estar ben posicionat suposa quedar-se enrere i perdre un enorme nombre d'oportunitats.


El posicionament web de Google i el de la resta de cercadors canvien i evolucionen constantment i ho fan molt ràpid cap a un model on el social i la interacció amb els seus serveis són de vital importància cada dia. (Google+, YouTube, Google Places, Graf del Coneixement ...)


Estar al dia en cada canvi, en cada nova tendència de mercat, és part del nostre compromís i el nostre treball, permetent crear les més eficaces estratègies de Marketing Online i oferir un posicionament web que els permetrà créixer constantment i augmentar el trànsit i vendes de manera exponencial.


El nostre desenvolupament estratègic, li permetrà millorar i créixer amb cada canvi, millorant amb el pas del temps i guanyant en confiança i captació. Obtindrà un major volum de trànsit de potencials clients que puguin estar interessats en el nostre servei o producte, assegurant la fidelització dels mateixos com a clients reals i duradors.


La nostra garantia són els nostres resultats, les pàgines web posicionades per DYGICOM es troben entre les primeres posicions i sempre en primera pàgina de tots els cercadors.


® Disseny Web DYGICOM - Reus - Tarragona - Barcelona Tel. 647 954 265info@dygicom.comAvís legal - Mapa Web