• Gestio reputacio online


Gestió de Reputació Online:


A Dygicom ens encarreguem de la seva reputació i bona imatge de marca com a empresa, així com de qualsevol aspecte relacionat amb tots els seus productes i serveis, ja que són el millor actiu i han de ser protegits davant qualsevol amenaça externa.


És evident que Internet és un mercat que ens exposa a tots davant de tots, contenint gran quantitat d'informació tant pròpia com de tercers.


Som conscients que tota la informació a la Xarxa pot afectar la nostra imatge ja sigui personal, com a empresa, o professional, i ho pot fer incidint directament en la fama de la nostra marca, producte o imatge corporativa.


Grans marques i marques personals, sectors tan importants i representatius com el turístic o serveis, i tot aquell que vulgui consolidar o vendre via web, haurà de tenir especial sensibilitat per cuidar al detall la seva reputació online.


Quan qualsevol usuari consulta als cercadors sobre una marca, una empresa o simplement una persona, aquests s'encarregaran de mostrar els resultats que considerin més encertats d'acord amb la consulta realitzada. A definitiva, el que faran serà reflectir el prestigi del terme de cerca. Des de Dygicom garantim que la seva empresa comptarà amb el major prestigi i la més sòlida reputació. És el nostre compromís.


REPUTACIÓ A LES XARXES SOCIALS

Les xarxes socials són un lloc on els seus clients demanen i comparteixen opinions sobre les empreses i els seus productes o serveis. Per això és de vital importància conèixer i ser capaç d'anticipar-se les opinions i consideració sobre la seva marca. Encara que no estiguem a les xarxes socials, ja s'està parlant de nosaltres.


A Dygicom treballem amb totes les eines de monitorització activa dels nostres clients a internet, eines que ens permeten esbrinar i extreure que es diu de la seva empresa, on es diu i qui el motiva.


Garantim la detecció primerenca i l'anticipació als símptomes d'un possible risc de reputació perjudicial o nociva abans que succeeixi. La nostra capacitat de monitorització ens permet escoltar i conèixer el que els seus clients comenten de forma natural a internet, proporcionant-nos una informació molt valuosa i de primera mà sobre la confiança i credibilitat que la seva imatge com a empresa transmet.


® Disseny Web DYGICOM - Reus - Tarragona - Barcelona Tel. 647 954 265info@dygicom.comAvís legal - Mapa Web