• INFOGRAFIA 3D RENDERS, FOTOREALISMO, ANIMACION 3D, REUS


Multimedia 3D:

Realitzem presentacions a mida amb Infografia 3D, Renders de màxima qualitat o animacions 3D per a concursos de projectes i obres.


Gracias a ello, nuestros clientes muestran de una forma visual y creativa el proyecto antes de que esté finalizado, y lo hacen con una calidad fotorealista que les permite destacar absolutamente muy por encima de cualquier competidor.


Gràcies a això, els nostres clients mostren d'una forma visual i creativa el projecte abans que estigui finalitzat, i ho fan amb una qualitat fotorealista que els permet destacar absolutament molt per sobre de qualsevol competidor.


Des de Dygicom, també ajudem en projectes lligats al sector de I+D i Disseny Industrial, desenvolupant per als nostres clients models foto realistes amb animacions 3D, explicant pas per pas el seu funcionament perquè cada client pugui obtenir el màxim rendiment i benefici associat.


Simulacions i Infografies 3D ens són demandades per empreses i estudis tècnics de reconegut prestigi a nivell nacional, en els sectors d'Arquitectura, Enginyeria i Disseny Industrial.


Generem presentacions en 3D a partir de plànols facilitats pel client, i sempre amb el màxim realisme per a la presentació dels seus projectes, comprometent-nos a que el seu projecte sigui capaç de vendre més i sigui un èxit real i demostrable.


Serveis relacionats 3D multimèdia:® Disseny Web DYGICOM - Reus - Tarragona - Barcelona Tel. 647 954 265info@dygicom.comAvís legal - Mapa Web