• Desenvolupament aplicacions mobils


Desenvolupament aplicacions mobils - App Móvil


Sabem que el present i el futur de les noves tecnologies aquesta i estarà caracteritzat per la necessitat de diferenciació i la mobilitat dels cada vegada més presents a Mòbils (Smartphone, Tablet. Notebooks, etc.)


Els Smartphone, s'han convertit en un element fonamental en la nostra vida quotidiana, rondant actualment el 61% de implantació a Espanya, del qual un 78% accedeix a Internet diàriament: webs, xarxes socials, botigues online ...


Per aquest motiu, es fa indispensable considerar el mòbil com un dispositiu clau dins de l'estratègia de qualsevol negoci, generant noves oportunitats de venda a les empreses que sàpiguen adaptar-se a aquest nou entorn.


Des de Dygicom unifiquem la seva estratègia web amb la seva estratègia mòbil, oferint un servei de consultoria integral que va des de l'adaptació de la web amb disseny "Responsive Design", a un desenvolupament absolutament personalitzat envers la seva aplicació Android o Iphone, garantint un seguiment i mesurament del pla de Marketing mòbil.

Dissenyem i desenvolupem aplicacions per Android, Iphone o hibrides per a tots els dispositius existents en el mercat. Per descomptat, també el seu lloc web es trobarà des de l'inici adaptat íntegrament a qualsevol dispositiu mòbil.


Fer arribar una aplicació mòbil a la població és complicat per a molts, però no per a nosaltres. Disposarà de serveis de gestió de completes campanyes de Marketing d'aplicacions mòbils, i ho farem emprant els canals més reconeguts perquè la seva imatge sigui capaç d'ocupar una posició de domini en el menor termini de temps.


Serveis destacats App Mobile:


® Disseny Web DYGICOM - Reus - Tarragona - Barcelona Tel. 647 954 265info@dygicom.comAvís legal - Mapa Web